CSR Hungary

Mi a CSR Hungary?

Dióhéjban:
Vezető vállalati felelősség és fenntarthatóság fórum 2006-tól a felelős és fenntartható gazdaság döntéshozóinak.
A téma magyarországi meghonosításának úttörője.

Bővebben:
Ma már a 2006-ban indított évi összegző szakmai konferencia mellett 18 000 fölötti állandó olvasótáborral rendelkezik a CSR Hungary Hírportál  és Hírlevél, valamint a CSR Blog is.
Egy unikumnak számító márka, mely a vállalati és társadalmi értékek tudás platformjait hozta létre. A hiteles hazai és nemzetközi szakmai információk közvetítése érdekében.

A fórum fő célja, hogy a CSR-hez (vállalati felelősség és fenntarthatóság) kapcsolódó szakmai ismereteket közvetítse az üzleti szektor egyes szereplői felé. S támogassa eszközeivel a közintézményeket és a civil szektort.  Ezzel is hozzájárulva a fenntartható és felelős üzleti megoldásokhoz Magyarországon.
Különös tekintettel arra, hogy helyi szinten, helyi vállalatokat, helyi képviseleteket hogyan lehet versenyképesebbé tenni a piacon.

A Magyar Üzleti Felelősség presztízsértékű díját a CSR Hungary Díjat 2008-ban adtuk át először. Előkészítve 2006 és 2007-es évben.

A CSR tanácsadói profil (CSR Mátrix Consulting – a mérhető felelősség) 2007-től az üzleti szektor és a közintézmények partnere.
Nemzetközi partner: az MHC International.

Az anyacég, Atlantis Press pedig a témához kapcsolódó kiadványokat ad ki és gondoz. A legutóbbi: a CSR Hungary Guideline évi összegző kötetek után, Suzanne Ben-Dianne Bolton:CSR iránytű-alapfogalmak, kulcskoncepciók. Valamint sokak kedvence a printes CSR Hungary Magazin is.

Előadóink és partnereink között található az angol MHC International mellett többek között az SAM Group, mely a Dow Jones Fenntarthatósági Indexet készíti.

A CSR Hungary Magyarországon egyedülálló márka a vállalati felelősség és fenntarthatóság tekintetében, hisz fejlődő magyar cégként rendszerszinten hozott létre egy szakmai és egy hozzákapcsolódó kommunikációs
csoportot (hírportál, hírlevél, üzleti reggelik, CSR Szerda Klubestek. képzések).
Bizonyítva, hogy az üzlet érték.

Mindezeknek ad egy szervezeti keretet a CSR Hungary Klub.
I
dén pedig folyttajuk a korábbi CSR Hungary Inde kutatásait.

Takács Júlia, a Magyar Üzleti Felelősség Díj alapítója
Takács Júlia, a Magyar Üzleti Felelősség Díj alapítója

Takács Júlia
a CSR Hungary
ügyvezető igazgatója
a Magyar Üzleti Felelősség Díj (CSR Hungary Díj)
alapítója
az EMVFE (Első Magyar CSR Egyesület elnöke)