Mi a CSR Hungary?

A CSR Hungary Magyarországon olyan unicumnak számító márka, mely ma már a vállalati felelősség és fenntarthatóság vezető fóruma. 2006-tól a felelős és fenntartható gazdaság döntéshozói számára. A téma magyarországi meghonosításának úttörője, mely ma már komplex, szakmai portfóliójával (Kiadói rész, CSR Next képzések, CSR Hungary Díj, CSR Mátrix tanácsadás, CSR események, CSR Hungary Klub) támogatja a témában érintetteket. Legyen az akár vállalkozás, akár közintézmény.

Miért?
A fórum fő célja, hogy a CSR-hez (vállalati felelősség és fenntarthatóság) kapcsolódó szakmai ismereteket közvetítse az üzleti szektor egyes szereplői felé. S támogassa eszközeivel a közintézményeket és a civil szektort.  Ezzel is hozzájárulva a fenntartható és felelős üzleti megoldásokhoz Magyarországon.
Különös tekintettel arra, hogy helyi szinten, helyi vállalatokat, helyi képviseleteket hogyan lehet versenyképesebbé tenni a piacon. Éppen ezen alapelvek alapján.

Milyen eszközökkel támogatunk?
Ma már a 2006-ban indított évi összegző CSR Hungary Summit szakmai konferencia mellett 38 000 fölötti állandó olvasótáborral rendelkezik a CSR Hungary Hírportál. A CSR Hungary Klub rendszere fogja át a márka egyes elemeit.
Egy unikumnak számító márka, mely a vállalati és társadalmi értékek tudás platformjait hozta létre. A hiteles hazai és nemzetközi szakmai információk közvetítése érdekében.

A Magyar Üzleti Felelősség presztízsértékű díját a CSR Hungary Díjat 2008-ban adtuk át először. Előkészítve 2006-os és 2007-es évben.

A CSR tanácsadói profil (CSR Mátrix Consulting – a mérhető felelősség) 2007-től az üzleti szektor és a közintézmények partnere. Nemzetközi partnerünk a világszerte elismert MHC International.

Az anyacég, Atlantis Press pedig a témához kapcsolódó kiadványokat ad ki és gondoz. A legutóbbi: a CSR Hungary Guideline évi összegző kötetek után, Suzanne Ben-Dianne Bolton: CSR iránytű-alapfogalmak, kulcskoncepciók. Valamint sokak kedvence a A Magyar Üzleti Felelősség Díjazottak nyertes pályázatainak gyűjteménye a CSR Hungary Regiszter kiadvány.

Rendezvényeink (Konferenciák:Jó márka, fenntartható márka, CSR Hungary Summit, CSR Üzleti Reggelik, CSR Szerda Klubestek…) előadói és partnerei között található az angol MHC International mellett többek között az SAM Group, mely a Dow Jones Fenntarthatósági Indexet készíti. Vagy éppen a brit Királyi Posta fenntarthatósági vezetője.

A CSR Hungary Next vállalati fenntarthatóság és felelősség Képzési Programunk pedig hiánypótló szerepet tölt be moduljaival.

Mindezeknek ad egy szervezeti keretet a CSR Hungary Klub.
Idén pedig folytatjuk a korábbi CSR Hungary Index kutatásait is.

Partnereink köött hazai és nemzetközi kamarák, üzleti és szakmai szerveztek találhatóak.

Összegezve a CSR Hungary Magyarországon egyedülálló márka a vállalati felelősség és fenntarthatóság tekintetében,hisz fejlődő magyar cégként rendszerszinten hozott létre egy szakmai és egy hozzákapcsolódó kommunikációs csoportot (online és offline formák és csatornák). Bizonyítva, hogy az üzlet érték.

Ha még többet szeretne megtudni rólunk, akkor keressen minket!
Telefon: +361-352-0957
Email: info@atlantispress.hu

Takács Júlia
a CSR Hungary alapító-ügyvezető igazgatója
a Magyar Üzleti Felelősség Díj (CSR Hungary Díj) alapítója
az EMVFE (Első Magyar CSR Egyesület elnöke)