CSR Hungary Díj 2023-Légy az üzleti kíválóság szinonimája!

CSR Hungary Díj 2023-ban is

2023-ban is lehet pályázni a Magyar Üzleti Felelősség Díjára, a CSR Hungary Díjra. A Program hatékony, elismert platformmá vált a legjobb gyakorlatok megosztására, a benchmarkingra és az egymástól való tanulásra. A szakmai hátteret a 2006-ban megalapított CSR Hungary, Magyarország vezető vállalati felelősség és fenntarthatóság vezető fóruma biztosítja.

A pályázati struktúra önkéntes védjegyhasználati rendszerrel támogatja a Magyarországon működő vállalkozások hiteles vállalati felelősség menedzsment rendszerét.
Regisztrációs határidő: 2023. május 05.
Pályázati anyagok leadási határideje: 2023. május 15.

Takács Júlia, a CSR Hungary alapító-ügyvezetője kiemelte:
„ A CSR Hungary Díj 16.éve azokat a vállalatokat/szervezeteket ismeri el, akik jelentős hatást gyakorolnak az üzleti életre, a társadalomra, és a környezetre.

Így a Díj nyertesei a 21.század cége számára követendő példák a fenntartható jövő elérése érdekében. Még pedig úgy, hogy a vállalati fenntarthatóság és felelősség a helyi értékeket, a helyi közösségeket is erősíti. Miközben az adott cég versenyképessége, márkaértéke is növekszik. Segítve abban is, hogy a díjazottak iparáguk legjobbjává váljon.

A globális világjárvány eleve próbára tette a CSR-t, a vállalati fenntarthatóság és felelősség mindennapi gyakorlatba vitelét.. Hisz egyre nagyobb az elvárás a vállalatok felé. Ezért sok vállalat arra törekszik, hogy újra gondolja, újraépítse CSR gondolkodását. Hogy megfeleljen ezen növekvő elvárásoknak.
A pandémia utolsó szakaszában kirobbant ukrán-orosz háború pedig még több gazdasági, társadalmi, környezeti kihívást generált.. Jó vállalati polgárként mit tudok tenni annak érdekében, hogy a kihívásokra megfelelő válaszok szülessenek? Az idei év CSR Hungary Díj pályázói konkrét példákat adhatnak majd számunkra
.”

Ismerd meg a Pályázható kategóriákat itt!

Tudj meg többet a Bizottság tagjairól itt!

Pályázz! Kattints ide a részletekhez!

TÖLTSE LE ITT NEVEZÉSI CSOMAGJÁT!

Korábbi bejegyzéseink
MEGOSZTÁS
FELIRATKOZÁS