Még a koronavírus időszakát éljük, de reméljük, hogy hamarosan véget ér ez az időszak. A munkát mi is folytatjuk. Szeretnénk, ha a CSR Hungary díjazottjainkról, a cégek, márkák mögötti munkáról, emberekről is többet tudnál meg.
2021. február 27-ig frissítjük a 2021-es védjegyhasználók listáját.

A 2021-es CSR Hungary Védjegyhasználók listájának frissítése azt jelenti, hogy ez a lista már tartlmazni fogja azon cégek/szervezetek listáját is, melyek 2020-ban nyerték el a Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj védjegyhasználatának a jogát.

A nyertes projektek, pályázati anyagok rövid összefoglalója hamarosan olvasható a CSR Hungary Díj önálló honlapján.
Ezzel párhuzamosan a CSR Hungary hírportálunk TOPinterjú rovatában, a CSR Caféban pedig folyamatosan megszólaltatjuk a nyertes pályázók vezetőit is.
Sőt a tervek szerint előkészítjük a CSR Hungary Védjegy Regiszter 2021-es kiadását is.

A Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj Védjegy Regiszter kiadvány a védjegyhasználó cégek vállalati felelősség és fenntarthatóság (Corporate Social Responsibility) magyarországi, helyi jó gyakorlatait mutatja be.

CSR Hungary Védjegy Regiszter a már minősített, több értékelési szűrőn keresztül ment, Védjegy használatára jogosult helyi (értsd Magyarországon már eredményesen működő) felelős és fenntartható kezdeményezéseket és rendszereket összesíti.
Hiteles és jó mintaként szolgálva más cégek, szervezetek és intézmények számára is.